Tjänster

Installationer, reparationer och underhåll

Vi jobbar med installationer, reparationer och underhåll av allt inom VVS, luft-, vatten – och värmepumpar, vattenfilter, fjärrvärme, bergvärme & entreprenad mm.

Vi hjälper dig gärna att välja och installera den panna eller värmepump som passar bäst för ert behov, samt underhåller den. Om ett rör, panna eller värmepump mm går sönder kommer vi ut och reparerar skadan och förebygger mot framtida problem.

Pannor

Behöver du en ny panna och är osäker på vad som är rätt för er? Är el, ved, pellets, eller värmepump det bästa valet? Vi hjälper dig med allt från val av panna till installation och underhåll så du kan ägna din tid till annat istället.

Vi installerar Nibe produkter som passar dina specifikationer och önskemål.

Reparationer

Har du en värmepump som gått sönder, ett rör som läcker eller fungerar inte fjärrvärmen som den ska? Vi reparerar allt inom VVS och har duktiga medarbetare med lång erfarenhet, så tveka inte att kontakta oss om ni behöver hjälp.

Värmepumpar

Har du en värmepump som behöver underhållas eller repareras? Eller går du i tankarna på att skaffa en ny? Vi hjälper dig hela vägen från planering av värmepump till installation och underhåll.

Vi hittar gärna en lösning som passar dina behov med en effektiv energibesparing för din typ av fastighet.

Sanitära installationer

Med sanitära installationer menar vi att vi utför rörarbeten på rörsystem där hygien och hälsovård står i fokus. Vi installerar alla slags sanitära anläggningar i alla typer av byggnader som passar just din situation.

Taussons Rör AB
Tel: 0703-59 19 01
E-post: info@taussonsror.se

Skalbanksvägen 6E
451 55 Uddevalla